Autori i súlmit i shkruan policisë së Vjenës: Betohem për Allahun që s’keni parë gjë akoma!


Një prej autorve të sul mit në Vjenë ku kanë humbur jëtën 7 persona dhe shumë të tjerë janë pla gosur i është përgjigjur polícisë në një publikim duke thënë se “Betohem për All=ahun se ju nuk keni parë asgjë prej nesh”.

Mediat austriake flasin për 7 víktíma, mes tyre dhe një políc, si dhe 4 të pla gosur nga su lmi me ar më në qendër të Vjenës mbrëmjen e sotme.

Sipas “Die Presse”, ishin 3 agr esorët, njëri prej të cilëve vdíq pasi shpër theu një brez me eksp lozívë. Dy të tjerët janë në arr ati.