Avdullah Hoti: “Me pas dëgju Dullën, Albini sot do ishte ende Kryeministër“

Avdullah Hoti Albin Kurti

Kryeministri Avdullah Hoti, thotë se po ta dëgjohej ai, kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, do të ishte ende kryeministër.
“Me pas dëgju Dullën, Albini sot ishte kryeministër”, ka thënë ndër të tjera Hoti.
Hoti ka folur edhe për raportet e Kosovës me ShBA-në dhe marrëveshjen e arritur javë më parë me Serbinë.
Ai gjithashtu flet edhe për deklaratat se ai “merr sandwich në zyre” gjatë orarit të punës n’vazhdim degjone deklaraten e tije:

https://www.facebook.com/oxygenpress/videos/786590318831432/