Avokati Kosovar: Po raportohet që ditët në vijim pritet dërgimi i Thaçit dhe Veselit në Hagë


Avokati Tomë Gashi ka thënë se ka raportime që ditët në vijim pritet dërgimi i Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit në Hagë.

Këto deklarata Gashi i bëri në emisionin DPT Te Fidani.

“Do të kemi edhe arre stime të tjera, nuk do të ndalen vetëm me 5 arre stime. Po ka lajme që ditët në vijim, pritet edhe dërgimi i zotri Thaçi dhe Veseli”, tha Gashi.

Pjesëtarët e EULEX-it sot bastísën shtëpinë e Jakup Krasniqit, të cilën më pas edhe e arre stuan. Krasniqi është arre stuar pas 10 orësh bastísjeje në shtëpinë e tij, ndërsa pritet transferimi i tij në Hagë.

Rreth dy orë më parë, konfirmimin e ak takuzës ndaj tij, e konfirmoi edhe Rexhep Selimi, i cili tha se nesër do të niset për në Hagë.