Avokati Shqiptar “selam“ Vuçiqit, Pranoje Kosovën shtet, ose do të vijmë deri në Nish!


Ngjela: Vuçiq duhet të shpejtojë në njohjen e Kosovës, në të kundërten territori i Kosovës mund të shkojë deri në Nish. Avokati shqiptar Spartak Ngjela, ka reaguar pas deklaratës së presidentit serb Aleksandar Vuçiq, i cili ka thënë se mund të ketë konf likt me Kosovën, nëse nuk mund të ketë zgjidhje përmes dialogut mé póshté ndíqní postimin e Ngjeles.

Ngjela ka thënë se Vuçiq është i mërzitur nga humbja e presidentit amerikan Donald Trump dhe se Vuçiq po mendon ta “tremb” presidentin e zgjedhur Joe Biden, përcjell Bota sot.