Axha Brahim: Sot i kisha vesh prap teshat e UÇK-së, UÇK-ja s’ka kryer kríme (VIDEO)


80 vjeçari nga Qírezi i Skenderajt, Brahim Rexhepi, ka rr ëfyer për emisionin nKosovë Show për ngj arjen e 28 shkurtit të vitit 1998 ku iu kishte v rarë vëllau dhe djali i tij. Ai ka rrë fyer edhe për marrjen e ar matímit nga Adem e Hamëz Jasharit dhe për fjalët që ata ia kishin thënë axhes Brahim mé póshté ndíqní vídeón nga Axha Brahim..

Poashtu, axha Brahim Rexhepi ka dërguar por osi tek politikanët ku ka kërkuar që të bash kohen. Axha Brahim ka thënë se U Ç K nuk ka kr yer k ríme dhe se do ti ve shte prap rr obat e U C K-së.