Axha Kosovar ia huq, në mes dy Golf 4-shave, e zgjedhë të huajin (VIDEO)


Një moment komik është kapur para shkollës “Isa Boletini” në Podujevë. Axha kosovar i gjendur para dy veturave të modelit Golf 4, e zgjedhë të huajen dhe jo veturën e tij. Pas disa përpjekjeve d ëshpëruese, ai e vëren se po t enton të futet në veturën e gabuar, duke provuar opsionin e dytë i cili doli të ishte i suksesshëm /Pamje mePosht

Me siguri që shumë nga ju mund të keni gjetur vetën ndonjëherë në p ozitë të ngjashme, apo jo!?/Indeksonline