Baba Vanga habitë gjithë se çka tha ajo për Putinin!

“Të gjithë do të sh krihen, sikur akulli, vetëm një mbetet i paprekur, lavdia e Vladimirit, Rusia. Askush nuk mund ta ndalojë Rusinë. Të gjithë do të hiqen nga rruga e saj dhe ai do të bëhet zot i botës”, ky është paralajmërimi i Baba Vangas, gruaja e njohur si “Nostradamusi nga Ballkani”, që ka bërë parashikime edhe për vitin 2022.

Në mesin e t ensioneve mes Rusisë e Ukrainës, mediat ruse kanë publikuar parashikimet e Vangës dhe Nostradamus të cilët kanë zbuluar se Federata Ruse do të bëhet superf uqi dhe nuk do ta ndalojë askush.

Madje sipas Vangës udhëheqësit e dy shteteve do të shtrëngojnë duart.

Sipas p rofecisë së Baba Vangës, disa fuqi s llave do të kthehen në Rusi duke shtuar se të gjithë ata që janë larguar nga shteti rus do të ktheheshin sërish në trojet e tyre./noa