Babai dëshmorit i bënë me lot të gjithë: E nisa për kurbet dhe prisja rrogën e tij, por mora lajm se ka v dekur në Koshare!


Këtë të diele mysafirë në emisionin Kojshia Show ishte njëri ndër k omandantët e l uftës së Koshares Fadil Hadergjonaj.

Por ai u b efasua shumë dhe iu mbushen sytë me lot, kur dëgjoi rr ëfimin e babait të d ëshmorit të parë të Koshares, Rifat Qela!

Ndiqeni minutën e 29:00 të emisionit për ta parë këtë moment!