Babai i Albert Krasniqit nuk ka kërkuar të marrë pjesë në varrimin e djalit të tij


Ka përfunduar seanca dëgjimore ndaj Skender Krasniqit i d yshuar për v rasjen e djalit të tij, Albert Krasniqit në Prishtinë, pas kërkesës së Prokurorisë për masën e parabu rgimit, shkruan Gazeta Sinjali.

Sinjali merr vesh se gjatë s eancës, Skender Krasniqi nuk i është përmbajtur l otëve.

Në kërkesën e Prokurorisë për parab urgim thuhet se v rasja ndodhi gjatë një f jalosje që Skender Krasniqi e kishte pasur me djalin e tij, ku e kishte n xjerrë a rmën dhe e kishte q ëlluar në gj oks atë.

Megjithatë mbrojtësi i të d yshuarit pretendon se v rasja ishte pa dashje dhe nga p akujdesia e të d yshuarit.

Ndërsa, Skënder Krasniqi nuk ka kërkuar të marrë pjesë në v arrimin e djalit të tij. /GazetaSinjali