Babai i djemve: Ata që po më ngushëllojnë, më ndihmojnë ta vazhdoj jetën


Kanë mbërritur trupat e pajetë të dy vëllezërve deçanas, që ditë më parë u godítën për vde kje nga një tren në Gjermani.

Për të pritur trupat e pajetë të 13 vjeçarit dhe 17 vjeçarit në aeroportin ndërkombëtar “Adem Jashari sot janë nisur për në Kosovë, e në ” kanë mbërritur diku rreth orës 17:00.

Va rrimi i dy të rinjve do të bëhet nesër në ora 15:00 në varrezat e fshatit Ratishe.

Babai i dy víktímave, Arif Arifaj, ka treguar për arbresh.info, se për sjelljen e trupave të djemve të tij në Kosovë, janë përkujdesur dy shtetet, ai i Kosovës dhe shteti i Gjermanisë, raporton arbresh.info.

“Për ardhjen e kuf omave është kujdesur edhe shteti i Kosovës dhe ai i Gjermanisë, ku e menjëhershëm ka qenë konsulata e Kosovës atje, e nuk kemi pasur as problem në dokumente. Kuf omat kanë mbërritur diku rreth orës 17:00 në aeroportin e Prishtinës”, ka thënë ai për arbresh.info.