Babai me lot në sy “Shpesh herë ëndërroj që djali im të kthehet“ Zbulon si ndodhi ngjarja!

Rreth tri javë pas v rasjes së nxënësit të Mjekësisë, Lirim Buduri, mes dhímbjes e mallit për djalin ka folur për herë të parë babai i tij, Shpejtimi.

Në një prononcim për Express, babai i 15-vjeçarit tha se nga ajo që e ka njoftuar një polic h etues, zënka ka nisur për një shoqe të klasës së Lirimit me të cilën i ndjeri ka bashkëpunuar për mësime dhe detyra, ndërsa e njëjta është n gacmuar nga dorasi

Nxënësi i shkollës “Luciano Motroni” në Prizren u ther me thíkë për v dekje nga shoku i tij i paraleles, pak metra larg shkollës ku vijonte mësimin.

Por çfarë dihet deri më tani për v rasjen që shokoi vendin?

Babai i të n djerit, ka dhënë versionin e tij nga ajo çfarë ka dëgjuar nga një políc h etues. Teksa i duket i çudítshëm fakti sesi djali i tij në ditën krítike kishte pasur me vete një r evole pa p lumba. Tutje, babai i 15-vjeçarit tha se i mungon shumë djali dhe shpesh herë ëndërron që ai të kthehet.

“Shpesh herë ëndërroj që djali im të kthehet, kam qenë shumë i lidhur me të dhe më ka ndihmuar shumë në biznes”.

Ai tha se dhímbja është shumë e madhe, por tani e kanë marrë pak sa vetën.