Bajqinovci: “LDK është parti e korruptuar“ bashk me Isa Mustafën, krejt Kosova e di“


Deputeti i Vetëvendosjes Mefail Bajqinovci edhe një herë ka kritikuar Lidhjen Demokratike të Kosovës. Nëpërmjet një shkrimi në Facebook, Bajqinovci thotë se kryetari i kësaj partie Isa Mustafa e ka zhvatur buxhetin e qytetarëve, duke marrë pagë nga Universiteti i Prishtinës, pa shkuar asnjëherë në punë.
Thotë se në zgjedhjet e ardhshme Vetëvendosja do të dalë fituese dhe “shumë prej tyre (politikanët aktual në pushtet) do të tërhiqen prej jetës politike.
Shkrimi i plotë i Bajqinovcit në Facebook: