Bajrami dhe Erza të “It’s my Love” dalin në takim, e pësojnë nga qentë (VIDEO)


Kandidatët e emisionit “It’s my Love”, Bajrami dhe Erza, kanë dalë në një takim.

Fillimisht Bajrami i kërkoi falje Erzës për vonesën për shkak se kjo e fundit kishte pritur një orë e gjysmë.

Pastaj dy qe u afrohen afër dhe njëri nga ta i s ulmon kandidatët. Erza largohet me vrap, derisa Bajrami ballafaqohet me qenin.

Për shkak të kësaj ndodhie, kandidatët vazhdojnë takimin e tyre një kafene tjetër për të vazhduar bisedën e tyre.