“Bali”, qeni besnik i Gani Gecit (VIDEO)


Rubrika “Pet Love” e emisionit të mëngjesit në T7, “#Gjesi”, është realizuar kësaj radhe në teren. Dhe atë, nga shtëpia e Gani Gecit, në fshatin Llaushë, pasi ai prej kohësh mban një qen.

Gazetare: Syzana Hajradini

Geci ka dhënë detaje interesante duke treguar se qeni i tij njihet si shumë i fuqishëm.

Intervistën e plotë mund ta ndiqni në videon më poshtë.