Bashkoni gishtin e madh të dorës me atë të voglin dhe do të habiteni me atë çfarë do të mësoni

Bashkoni gishtin e madh me gishtin e vogël.

Ajo çfarë shihni është një ligament.

Por ky ligament nuk është i njëjtë tek të gjithë njerëzit, pasi te disa është i dukshëm e te disa të tjerë i pa.dukshëm.

Pse ndodh kjo?

Sipas revistës së shëndetit Doctor ASKY, kjo ndodh për shkak të një pjese muskulore e cila është e vendosur në mes të krahut dhe dorës.

Ky muskul bën të mundur lëvizjen e dorës, me kalimin e kohës nuk është më i nevojshëm.

Prandaj mos u shq.et.ës.oni nëse nuk e keni, pasi në të gjithë botën vetëm 13% e popullsisë e kanë të dukshëm këtë ligament.