Baton Haxhiu: Albin Kurti nuk e do Kosovën po e përdor si…

Analisti Baton Haxhiu e quan ndërhyrje br.ut.al.e pjesëmarrjen e Albin Kurtit në zgjedhjet në Shqipëri.Albin Kurti u k.ritikua për mbështetjen që u bëri në vikend kandidatëve të VV-së për zgjedhjet në Shqipëri teksa Kosova po përballet me pa.nd.emi.ne.E kane k.ritikuar nga opozita dhe gazetaret e shutme ne Kosove.

“Se po ndërhyn në zgjedhje po ndërhyn br.uta.lis.ht, pa shije dhe për mu jo e befasueshme. Cështja është cili njeri po ndërhyn dhe cka kërkon. Se ky njeri do të vinte në Shqipëri dhe do e harronte Kosovën me të gjitha pro blemet që ka, këtë e kam ditur, edhe për partinë politike edhe si do të ndërhyjë, që Kosovën e perdor vetem si trampolinë, se ai nuk e do Kosovën, nuk e do, ai do dicka më shumë, ai e do historinë më shumë se sa Kosovën”,tha Haxhiu

Deputetë dhe Ministra të qeverisë u panë në Tiranë e qytete tjera duke bërë fushatë për kandidatët për deputetë atje, ndërkaq ma sat në Kosovë të vendosura nga qeveria mbyllën gast.ro.nominë dhe aktivitete të tjera në sektorin ekonomik.Baton Haxhiu nuk po pajtohet me Kryeminstrin Albin Kurti qe ai duhet ti mbylle.