Baton Haxhiu “ofendon“ rëndë Milaim Zekën : Ai është i Çmendur !

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milazim Zeka ka pu.blikuar sot një shkrim në të cilin dek.laroi se Baton Haxhiu është ftuar nga Gjykata Speciale.

Sipas Zekës Haxhiu u ftua nga Spec.ialja pas publikimit të dosjeve të UNMIK-ut që ki.shin të bënin me rastet e pasl uftës.

Lajmi.net ka kontaktuar gaz.etarin dhe analistin, Baton Haxhiu i cili ka moh.uar të ketë marrë ndonjë ftesë nga Gjykata Speciale dhe i njëjti shtoi se nuk mer.ret me “të ç mendur”, duke iu ref.eruar kështu Milaim Zekës.

“Nuk merr.na me të çmendur unë. S’kam nev.ojë të deklarohem asgjë… Nuk merrem me të çme.ndur unë, nuk merrem me të çmendur. E para s’kam shkru unë asnjë shkrim, besoj këtë e shihni në shkrim i shihni edhe emrat kush ka shkru. E dyta me të çme.ndur që i kanë ikur vetës e v eprës s’kam çka merrem me ta”, tha Baton Haxhiu.

I pyetur nëse mori ndonjë ftesë, apo pub.likimi i Zekës s’ka të bëjë aspak me të, Haxhiu tha se askush s’i ka dërguar ftesë dhe s’është marrë fare me atë punë.

“Të thash s’ka askush me më dërgu ftesë se unë skam bërë shkrim as nuk jam marr me atë punë”, shtoi ai.