Baton Haxhiu: “Të rinjtë po dëgjojnë përralla nëpër xhamia” (Video)


Në emisionin për Zgjedhjet Lokale “Analiza Lokale” në Klan Kosova, drejtuesi emisionit Baton Haxhiu tha se “të rinjtë po dëgjojnë përralla nëpër xhami”, dhe si duket kjo deklaratë edhe pse e vërtetë, paska prekur imamin e xhamisë “4 Llullat” Husamedin Abazi, i cili ia numëroi arsyet pse të rinjtë cdo herë e më shumë po frekuentojnë xhamitë, dhe ia kujtoi se përrallat dhe pallavrat shiten në rrethin e politikanëve dhe gazetarëve, e jo në mesin e hoxhallarëve dhe intelektualëve që cdo ditë e më shumë po mbushin xhamitë e vendit /Pamje mePosht.