Befason Aktorja e njohur bën deklaratën e fortë: Nuk ka koronavirus por…

Aktorja e njohur Eleonora

Aktorja e njohur në Itali, Eleonora Brigliadori ka deklaruar se koronavirusi nuk ekziston, dhe sëmundjet sipas saj po shkaktohen nga mbajtja e maskave.

“Nuk ka pandemi. Sëmundjet e vërteta të mushkërive po i shkaktojnë maskat që Zingaretti na detyron të përdorim.

Veshja e maskës gjithashtu shkakton çorientim mendor.

Pas disa sekondash që një person e vesh, truri kalon në konfuzion”, ka thënë ajo