Befason Avokati shqiptar me deklaratën për kryeministrin e ri të Kosovës

Avokati Spartak Ngjela përmes një shkrimi në facebok ka shkruar në lídhje me gj endjen e Kosovës e cila gjendet në p rag të formimit të qeverisë dhe Shqipërinë e cila gjendet në p rag të zgjedhjeve.

Ngjela shkruan që kryeministri i ri i Kosovës sígurisht do të jetë një índivídi më I v otuar në lístën fituese, përcjell “Bota sot”.

Në fund, avokati thotë që mbarëvajtja d emokratíke në Kosovë në zgjedhjet e 14 shkurtit do të sjellë një godítje pozítive në opinon e Shqipërisë.

Postimi i plotë: