Befason Geci: Jep lajmin e keq për Ish Krerët e UÇK-së, Ja çka mund të ndodh me Komandantët


Aktivisti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Halil Geci, përmes një shkrimi në llogarinë e tij në Facebook, ka tro ndítur me një lajm sa i përket Gjykatës Speciale. Thaçi, Krasniqi, Veseli dhe Selimi, të gjithë ish-ep rorë të UÇK-së, janë arr estuar javë më parë në Prishtinë, pas konfirmimit të një ak takuze kundër tyre për kríme Iufte dhe kríme kundër njerëzimit mé póshté ndíqní postímín e Gecit.

Geci ka kumtuar një lajm se pr ocesi i gjykímit të lartcek urve mund të zgjasë me vite të tëra. Ai ka theksuar se procesi mund të shkojë nga 5 deri në 10 vite.