Befason i dashuri 21 vjeqarë i “Sasës”: Ajo ende u kërkon leje prindërve për të dalë


Keith Groeneved ka nisur një lidhje dashurie me aktoren e mirënjohur kosovare, Adriana Matoshi, derisa dyshja nuk hezitojnë t’ia shprehin dashurinë njëri-tjetrit edhe publikisht.

Groeneveld ka zbuluar gjithçka nga fillimi e deri në fund në lidhje me romancën e tij me Matoshin, të cilën e përshkruan si “person shumë miqësor”.

Fillimisht, ai ka thënë se Matoshin e ka takuar në kafenenë e saj në kryeqytet, dhe se nga aty kishte nisur kjo lidhje dashurie, e cila bëri bujë të madhe në publikun kosovar ditëve të fundit.

“Unë shkoja shumë shpesh në kafenenë e saj me miqtë e mi dhe çdo herë e shihja atë si person shumë miqësor me të gjithë.
Nuk e dija se ishte aktore, kam biseduar me shoqen e saj më të mirë dhe ajo më tregoi gjithçka për të – që ajo ishte aktore – dhe se ajo kishte fituar një çmim në Francë”, ka deklaruar fillimisht Keith Groeneveld, duke vazhduar:

“Në atë mbrëmje kërkova në ‘Google’ dhe e pashë se sa e madhe ishte ajo (Adriana).

Nuk mund ta besoja se sa miqësore dhe e dashur ishte ajo me të gjithë. E kam adhuruar atë prej atij momenti edhe më shumë.

Kjo e tregon se çfarë personi ishte ajo”.

“Më pas ishte ditëlindja ime dhe unë e pyeta të dilnim për darkë.Ne biseduam shumë. Ajo më tregoi për jetën e saj dhe Kosovën.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…