Befason Ish-Prokurori Speciales, Akuzat nga Specialja ndaj ish-krerëve të UÇK-së vijnë nga Shqiptarët


Ish kryeprokurori i EULEX John Clint Williamson, i cili ka qenë në krye të hetímeve për krme Iufte ndaj ish pjesëtarëve të UÇK, është shprehur se ak takuzat e Gjykatës Speciale nuk kanë për qëllim njësimin e víktímës me agre sorët gjatë Iuftës në Kosovë. Sipas tij, këto ak takuza e kanë pikënisjen nga shqiptarët e Kosovës mé póshté ndíqní vídeón nga Ish-Prokurori.

Ata na e sollën këtë informacion. Këta kanë besuar se krimt kanë ndodhur, i kanë parë se çfarë ka ndodhur dhe menduan se gjëja më e mirë për të bërë ishte t’ua bënin të ditur edhe të tjerëve për kryerjen e këtyre krímeve.