Befason me deklaratën Shefqet Krasniqi thotë se burri nuk e ka borxh me pyet gruan e parë, për me marr gruan e dytë

Imami Shefqet Krasniqi, është shprehur së fundi në një emision televiziv se burri nuk e ka borxh me pyet gruan e parë, për me marr gruan e dytë.

Derisa po fliste për raportin e burrit dhe gruas, Shefqet Krasniqi fillimisht ka thënë se burri mund t’i marrë dy gra, por jo që t’i mbajë në një shtëpi.

Ndërkaq ai ka thënë se burri nuk e ka borxh me pyet gruan e parë, për me marr gruan e dytë.

“ Burri nuk e ka borxh me pyet gruan e parë, për me marr gruan e dytë”, ka thënë Krasniqi

Ai ka thënë se gruaja e parë mund të kërkojë që gruaja e dytë të mos rrijë në të njëjtën shtëpi.

Më poshtë keni deklaratën e tij.