Befason Milaim Zeka: Gjykata Speciale do të akuzojë rreth 100 figura të larta të politikës dhe ushtrisë


Ish-deputeti Milaim Zeka thotë se janë rreth 100 ak takuza që do të publikohen nga Gjykata Speciale. Thotë se shumica prej tyre janë figura të larta të politikës dhe Ushtrísë Çlirimtare të Kosovës.

“Numri do të jetë i madh i atyre të cilët do të ak uzohen”, tha Zeka.

“Numri total mund të arrijë deri në 100 veta. Këta 100 veta do të jenë të gjithë figura të larta të politikës dhe ushtrísë. Pastaj nëndegë se kush do të jetë në kuadër të tyre të shohim por që numër i madh do të jetë”, shtoi ai në Kanal10.

“Gjykata Speciale përveç një buxheti marram endës që e ka mandati i saj është i pakufízuar, mund të zgjasë 10 vjet, 15 vjet, 20 vjet deri të përfundojnë pro ceset. Çdo gjë rreth kësaj gjy kate është enígmatíke”, tha Zeka.