Befason Nuhiu: ”Po të isha unë në fushë, ndryshe do të ishte rezultati”


Perfaqsuesja e Kosovës u mposhtë me rezultat 0:1 nga kombëtarja e Sllovenisë. Pas ndeshjes, për media foli futbollisti, Atdhe Nuhiu i cili tha se ndeshja me të në fushë do të ishte ndryshe.

“Sigurisht, po të isha unë do të ishte ndryshe. Kosovës i mungoj një futbollist si unë”, gjithsesi unë e vlersoj dhe e respektoj vendimin e trajnerit u shprehë ai fillimisht.

”Unë do të jem këtu sa herë që vendlindja ime ka nevojë për mua, përdallim nga disa lojtarë të tjerë.’ tha ai.