Befason OBSH-ja, Ja çfarë ndodhë nëse Plotësohet ky Kusht


Zyra e Organizats Botërore të Shëndetësisë për Evropën ka thënë se izolimi i ri është i shmangshëm, nëse shumica dërrmuese e popullsisë i përdor maskat.

Drejtori rajonal i OBSh-së për Evropën, Hans Kluge, gjatë një konference për gazetarë tha: “Izolimet janë të shmangshme, unë qëndroj prapa pozicionit tim se izolimet janë masa e fundit. Nëse përdorimi i maskave do të shkonte në 95 për qind, izolimet nuk do të ishin të nevojshme.”

Ai shtoi se shkollat fillore duhet të mbesin të hapura, duke theksuar se adoleshentët nuk janë duke e udhëhequr përhapjes e koronavirusit dhe se mbyllja e shkollave nuk është efektive në parandalimin e përhapjes. Rreth përdorimit të maskave ka pasur vlerësime të ndryshme, sidomos në fazën e parë të pandemisë, kur ende shumë fakte ishin të panjohura për ekspertët mjekësorë, sepse sëmundja COVlD-19 po shfaqej për herë të parë.

Qendra për Kontrollimin dhe Parandalimin e Sëmundjeve e Shteteve të Bashkuara disa herë i ka ndryshuar udhëzimet për përdorimin e maskave dhe në shumë shtete të ShBA-së ato as nuk janë obligative, pavarësisht shifrave rekorde që u shënuan ditëve të fundit.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…