Befason Shqiptari: Gruaja më jepte ilaçe gjumi të sillte të dashurin në shtëpi natën


I ftuar në emisionin “Hístoria ime” në Tv Klan ka qenë Alfred Karaj është 38 vjeç. Ka 4 fëmijë, një djalë 18 vjeç , një vajzë 12 vjeç, një vajzë 6 vjeç dhe një vajzë tjetër e cila është 19 vjeç. Alfredi para 4 vitesh e përzuri bashkëshorten nga banesa pasi sipas tij ajo i kishte sjellë të dashurin në shtëpi ndaj dhe ai e d ëboi /Pamje mePosht

Pas dívorcít gjykata ia la ne ngarkim fëmijët Alfredit i cili v uan nga epílepsía. Ai thotë se ka bërë gjithçka për fëmijët e tij. Ish-bashkëshortja sipas tij nuk i është përgjigjur kurrë.