Befason solisti Ferki Shala: I kthehet muzikës pasi e la për fe


Ferki Shala zbulon se së shpejti do të rikthehet në muzikë.

“Jam duke e bërë një përgatitje, nja 15 apo 20 këngë të vjetra qytetare t’i këndoj. Disa këngë të grupit TNT ama nja 10 unë besoj që ndoshta 10-12 do të bëhen të TNT-së”, ka thënë Shala për emisonin n’ZOOM.

Por këngën e plotë s’do e këndojë, sepse pati një ndërhyrje në fyt dhe thotë se zëri nuk i punon më njësoj.

“Nuk kam mundësi me këndu ashtu teknikisht, por me vija më të lehta mundem me këndu. I kam bërë do mostra për disa këngë dhe i tregova Nexhatit dhe këngëtarit që tash është në TNT, Bekimit, që ndoshta nuk është keq një bashkëpunim ta bëjmë.”, shtoi ai.

Por a është haram që ai pasi e la muzikën për hirë të përkushtimit ndaj fesë, të kthehet përsëri?

“Nuk është e obligueshme që vetëm ilahi të këndohet. Ne kemi të drejtë që të këndojmë edhe ndonjë këngë të vjetër popullore ashtu qysh i këndojnë ashtu që edhe unë e shpreha dëshirën edhe jam duke e bërë përgatitje që nja 15 apo 20 këngë të vjetra qytetare t’i këndoj. Disa këngë të grupit TNT”, tregon ai.

Dy muaj më parë atij iu publikua një video e cila u bë virale në internet, ku shihej Shala me solistin e tanishëm të grupit TNT duke kënduar baladën ‘Kujtimet’.

Mjaftoi kohëzgjatja 1 minutëshe të videos që të vërshonin komentet që dëshironin kthimin e tij në muzikë.

E ato komente e shtynë Shalën që të vazhdojë dhe bën të ditur që ndër këngët që do t’i këndojë tash është edhe kjo baladë.

Vite më parë artisti braktisi muzikën pasi veten gjeti diku tjetër, rrugën e fesë islame.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…