Behgjet Pacolli: Gjykata nuk duhet të jetë politike. Rroftë UÇK-ja!

Po vazhdojnë reagimet e shumta në lidhje me dënimin prej 26 vitesh ndaj Salih Mustafës

I fundit që reagoi është Behgjet Pacolli, kryetar i Aleancës Kosova e Re.

Sipas tij, vendimi sotëm ndaj Salih Mustafës është absurd.

Reagimi:

Pafajësia e UÇK dhe popullit të saj nuk mund të njolloset. Vendimi i sotëm ndaj Sali Mustafës mu duk pak absurd.

Une jam i bindur qe apeli do ta rrëzoj këtë dhe Sali Mustafa do të shpallet i pafajshëm. Provat e pafajësisë janë të pakontestueshme. Gjykata nuk duhet të jetë politike. Rroftë UÇK-ja!