Bekë Berisha: Kosovës i duhet një President që i dhemb trupi prej Iuftës


Deputeti i AAK-së, Bekë Berisha, ka thënë në Kuvend se Kosovës i duhet një president që i dhe mb tr upi prej Iuftës.

Berisha ka deklaruar gjithashtu se Hoti ka bërë mirë që ka shka rkuar Task-For cën.

“Kryeministër sa i përket shkar kimit të Task-For cës, mirë ia ke bë, ka qenë shka rkim me vend. Arsyet për këtë i kam artíkuluar dhe asnjë fjalë më shumë se kam ndërmend me fol për këtë temë. T’ua rikujtoj që shefi i kësaj Task-For ce është arre stuar për korr upsion. Kosova veç në Iuftë ka qenë më keq se tani. Vendi është ka vlon. Unë të kam votuar ty kryeministër se mendoj se je intelektual i këtij vendi, se ki guxím. Tash, në këtë situatë të gjithë këta deputetë i pyeta a po bëheni president, të gjithë thanë po. Nuk ka as políc të Kosovës që me i thanë a po bëhesh president, nuk thuan jo. Ahmet Zogu thoshte, dikur se jam mbret i 2 milionë mbretërve, e Shqipëria ishte pus”, ka thënë Berisha.

Ai ka thënë se Kosovës i duhet një njëri me kredíbilítet kombëtar, e që i dhe mb tr upi prej Iuftës.