Bekë Berisha tregon se si lahej në deri në temperatura minus, kjo është arsyeja! (Video)


Deputeti i AAK-së Bekë Berisha, ka rrë fyer pjesë nga fëmijëria e tij, gjatë kohës kur ka jetuar në fshatin e lindjes, Saradran të Komunës së Istogut. Deputeti ka treguar se në rininë e tij e thye nte reko rdin, pasiqë lahej në temperatura minus në lumin ‘Drini i Bardhë’.

E veçanta u kon se në dri kemi ardh ka qenë larg nja 2 km dhe kemi ecë dathë”, ka thënë deputeti. Ai ka thënë se fshatin prej nga e ka orígjínën nuk do ta ndërronte me asnjë vend të botës.