Bekim Haxhiu ”godet” fuqishëm Vetëvendosjen ! Kjo qe tregoi për VV dhe Vjosa Osmanin është për tu habitur…

Bekim Haxhiu duke folur per zgjedhjen e Vjosa Osmanit si presidente e vendit, ka thene se njerezit e Kurtit i kane kerkuar voten, por se ka refuzuar.

Ka bere nje per pjekje maksimale ti kontaktoje deputetet dhe me oferta jo shese. Edhe mua me kane çu njerez, ti a e voton Vjosa Osmanin. Ju kam thene me perpara e pres doren se e votoj Vjosa Osmanin.

I pyetur se kush e ka kontaktuar Haxhiu nuk ka dhene emer por ka pohuar se nder mjetesuesin ja derguar nga zyra e kryetarit te Kuvendit.

Bekim Haxhiu pastaj deklaroi se Vjosa nuk eshte uni fikuese.

Nuk eshte uni.fikuese Vjosa, kurse Thaçi ka qene diplomat i jashte zakonshem, tha ai.