Bekim Haxhiu: Njerëzve të Kurtit ju thash më përpara e pres dorën se e votoj Vjosa Osmanin

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu, ndërsa ka folur për zgjedhjen e Vjosa Osmanit si presidente e vendit, ka thënë se njerëzit e Kurtit i kanë kërkuar votën, por se ka r efuzuar.

“Ka bërë një përpjekje maksimale t’i kontaktojë deputetët dhe me oferta jo shëse. Edhe mua më kanë çu (njerëz), ti a e voton Vjosa Osmanin. Ju kam thënë më përpara e p res dorën se e votoj Vjosa Osmanin”, ka thënë Haxhiu në Kanal10.

I pyetur se kush e ka kontaktuar, Haxhiu nuk ka dhënë emër por ka pohuar se ndërmjetësuesin ja dërguar nga zyra e kryetarit të Kuvendit.

Ai më tej tha se Vjosa Osmani nuk është unifikuese.

“Nuk është unifikuese Vjosa, kurse Thaçi ka qenë diplomat i jashtëzakonshëm”, tha ai.
Haxhiu më tej tha se Vjosa është ngrítur duke sha re Thaçin dhe Veselin.