Bekim Jashari: “Calin” e dënuan në emër të popullit, ku janë politikanët dhe akademikët tanë

Pjesëtari i familjes Jashari, Bekim Jashari, ka reaguar ndaj vendimit të Gjykatës Speciale për vendimin e Salih Mustafës. Ky i fundit është dënuar më 16 vite burgim.

Jashari ka thënë se lufta ende nuk ka përfunduar duke kritikuar edhe klasën politike që udhëheq që nga paslufta.

Ai tutje shton se Gjykata Speciale nuk mund të dënoj “Calin” në emër të Kosovës, sepse populli i Kosovës është vet UÇK-ja.

Statusi i plotë: