Bekim Jashari publikon një video ku shihet Hamëz Jashari duke vallëzuar në vitin 1995 (VIDEO)

Kryetari i Skënderajt Bekim Jashari, i ka falënderuar vizitorët e shumtë që sot n deruan të rë nët në Kompl eksion Memorial “Adem Jashari” në Prekaz.

Jashari me këtë rast ka p ublíkuar një video ku shihet babai i tij, h eroi i Kosovës Hamëz Jashari duke v allëzuar.

Kjo s ekuencë ishte xh iruar në odën e Jasharajve në vitin 1995.

“Falënderime të pa numërta për míjëra vizitorë, vellëzer e motra të k ombit tonë dhe miq ndërkombëtar, që sot vizituan e nd eruan të r ënët në K ompleksin Memoríal “Adem Jashari”, në P rekaz”.

“Për të gjithë ju bashkëkombas ju ftoj që ta ndíqni një përmbledhje të ditës së sotme dhe një s ekuencë të babushit Hamëzes, duke v allëzuar në kullën tonë në vitin 1995. Gjithmonë bashkë për k ombin, shtetin dhe h istorinë tonë të l avdíshme!”.