Bekim nga Zoti/ Nënës i ndodh mrekullia, pasi humbi 6 fëmijë sjell në jetë katërnjakë: Po fluturoj nga gëzimi

Ndodh Mrekullia

Një nënë që dëshironte një familje më të madhe pasi kishte tre fëmijë, më në fund ja arriti asaj dite pasi h umbi 6 femije

Sipas April, gjithçka erdhu nga Taylorville, Utah, duke i lënë ata plotësisht të papërgatitur për pro blemet përpara kur rritën pasardhësit e tyre për të përfshirë Whitlee, 18, Jaxton, shtatë dhe katërnjaket Ryker, Tallon, Bowen dhe Berklee.

April, e cila vu an nga disa probleme te grave kishte gjashtë shtatzeni te d eshtuara para se të lindte me sukses
katernjeket e saj.

Sot familja jeton e lumtur. Por gjithsesi duhet te punojne shume, pasi shpenzojne 400 dollare ne jave vetem per ushqime