Berat Buzhala: “Burrë më të mirë se Sami Lushtaku nuk ka në PDK“


Berat Buzhala ka thënë se Sami Lushtaku, është personi më i mirë në PDK.

Sipas Buzhales kjo është për faktin se Lushtaku është njëri i besës, e mban fjalën dhe nuk gënjen.
Buzhala në emisionin “n’Konak” të Gazetës Infokus ka deklaruar se raportet me Lushtakun i ka krijuar gjatë kohës sa ka kandiduar për deputet nga radhët e kësaj partie dhe shtoi se kanë pasur një simpati ndaj njëri-tjetrit.

“Me një moment të caktuar edhe Hashimi edhe Kadriu, këta largohen, e Samiu është befasuar që edhe gjatë asaj kohe i kam qëndruar gati. Mundohem me këshilluar kohëpaskohe, dhe i them se mediat duhet me i respektuar edhe kur nuk të pëlqejnë”, ka thënë Buzhala