Besim Dina flet pas votimit: Sonte kemi me kesh me rezultatet e zgjedhjeve

Prezantuesi i njohur Besim Dina, ka votuar për zgjedhjet e 14 shkurtit, derisa tha se do qeshte më vonë me rezultatet, shkruan Gazeta Metro.

Ai tha se do qesh me rezultate pasi bashkë me shokët e tij marrin shembuj të ndryshëm, dhe kanë disa miq të cilët janë të apasionuar pas partive dhe kështu qeshin me ta.

‘’Keshim, marrim shembuj të ndryshëm, i kemi do ksi që jon të apasionuar pas partive, me qata keshim’’, tha Dina.

Ai tha se u gëzohet debateve që përfunduan, ndërsa shtoi se zgjedhja duhet të bëhet në kokën tonë, duke u munduar që të kryejmë shërbimet që duhet për vendin tonë.