Bill Gates jep lajmin që do e gëzon botën: “Në këtë muaj do të kthehemi në normalitet”


Bill Gates ka një vlerësim. Me avksina dhe trajtime terapeutike, Gates tha se Shtetet e Bashkuara mund të ishin në rrugën e tyre për t’u kthyer në normalitet deri në pranverën e vitit 2021, gjatë një interviste dhënë për “TODAY” të NBC.

“Katër ose pesë muajt e ardhshëm në të vërtetë duken mjaft të zymtë, nëse nuk mund të dyfishojmë sjelljen tonë”, i tha ai.