Biznesmeni kosovar u bën thirrje të rinjëve: Mos e braktisni vendin tuaj, Kosova është vendi më i mirë

Biznesmeni dhe pronari i fabrikës “Meka”, Burim Piraj, u ka bërë thirrje të rinjëve kosovarë të mos ikin nga vendi.

Përmes një postimi ai ka shkruar se edhe në Kosovë ka punë dhe mundësi, duke e marrë vetën dhe vëllezërit e ti si shembull.

Ndërsa as vendet e tjera evropiane nuk mund të ju japin diçka më shumë sesa Kosova, vend që është më i miri për të jetuar, ka shkruar Piraj.

Postimi i plotë: