Blerim Latifi: Jakup Krasniqi sot ua tregoi vendin të gjithë horrave fetar


Profesori i filozofisë dhe analisti politik, Blerim Latifi, ka komentuar rreth aku zave abs urde që Gjykata Speciale ka bërë në drejtimi të akuzuarve, ku veçonte víktímat si kat olik duke lënë përshtypje se në Kosovë ka pasur vr asje në baza fetare.

Latifi ka thënë se për 22 vite Mílloshevici dhe argatët e tij nuk ka në mundur të njoll osin mísíonin e UÇK’së, duke i mveshur ngjyrime fetare.

Ai tha se Jakup Krasniqi sot ua tregoi vendin të gjithë këtyre ho rrave.

Postimi i plotë: