Blerta e PDK-së: Gërvalla dje ishte në linjë me Rusinë dhe Serbinë (Video)


Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu-Kodra, është shprehur se e marta ka qenë ditë e turpërimit të Kosovës para anëtarëve të Këshillit të Sigurimit të OKB-së. Ajo ka thënë se kryediplomatja kosovare, Donika Gërvalla, ka folur dje pa u pyetur nga askush për nivelin e k orrupsionit në vend /Pamje mePosht

“Ishte ditë turpi për Kosovën që u realizua nga ata që do të duhej të punonin për qytetarët dhe Kosovën. PDK as që ka pritur që do të jetë ndryshe sepse ata udhëhiqen nga inati njofton KlanKosova.tv.