Brenda shtëpisë më të bukur në Gjakovë – Mbanë veturën brenda në shtëpi (VIDEO)..


550 metra katror ka shtëpia që ka ndërtuar Kened Frrokaj në fshatin Planqor të komunës së Gjakovës. Kjo shtëpi fantastike karakterizohet me skulpturat e mbretërve ilir në të dy anët e saj si dhe me 16 shtyllat e vendosura në pjesë të ndryshme të shtëpisë me arkitekturë të frymëzuar nga arkitektura helene /Pamje mePosht.

Shtëpia milionëshe e Frrokajt është prezantuar në reportazhin “Ma pikturo ëndrrën” në RTV21.