Britania e Madhe sërish na del në ndihmë, ja sa milionë euro i ndan për Kosovën

Britani Kosove

Britani a e Madhe do të ndajë 2 milionë euro përkrahje shtesë për të ndihmuar popullin e Kosovës që të kthehet në normalitet.

Këtë e ka bërë të ditur ambasadori britanik në Kosovës, Nicolas Abbott.

Ai ka thënë tutje se ky projekt do të implementohet nga Ekipi i Kombeve të Bashkuara në Kosovë dhe do të fokusohet në
sektorin e shëndetësisë dhe të arsimit. Përkrahja nga Mbretëria e Bashkuar do të ndihmojë në përmirësimin e ofrimit të kujdesit shëndetësor si dhe pjesëmarrje të sigurt dhe përfshirëse në shkollim.

Njoftimi i plotë: