Bukuroshi i vogël shqiptar që po mahnitë të gjithë! (FOTO)

Rajan Ramadani bukuroshi i vogël shqiptar 4 vjeçar nga Shkupi i Maqedonisë ka rrëmbyer zemrat e shumë nga ato që kanë parë fotot e tij, shkruan InfoShqip.

Ai poston foto të shumta me mjaft stil dhe veshjet e tij jane per tu ndjekur nga gjenerata e tij dhe mund të thuhet që është një fashion model i ëmbël që premton shumë.

Sipas infove që kanë arritur në redaksinë tonë kemi kuptuar që Rajani do jetë pjesë e një projekti mjaft madhështor se për çfarë bëhet fjalë mbetet të shihet në javët në vazhdim.

Rajan Ramadani edhe pse shumë i vogël në moshë ai ka aritur të fitojë zemrat e shumë personave dhe ai shihet si një yll i ardhshëm që do shëndrisë në shumë sfera të ndryshme kulturore./Billbordi.net

FOTO: