Burri inskenon një urgjencë për t’i propozuar të dashurës fejesë, video bëhet hit

Mike Matthews vendosi t’i propozojë të dashurës së tij Amy Marshall në një mënyrë të pazakontë pas më shumë se dy vitesh lidhje.

Ai u ndihmua nga zjarrfikësit e Nju Jorkut dhe një mike e tij që pretendonte të ishte një grua shtatzënë dhe ishte afër të lindte.

Amy është një infermiere që mendoi se do të ndihmonte në lindjen e një fëmije, por përfundimisht mori një unazë fejese.