Burrin këngëtarë por a e dini me çka merret gruaja e Nexhat Osmanit


Nexhat Osmani është kënëgtari i njohur kosovar, i cili shquhet për muzikën e bukur popullore që kultivon.

Këngët e tij gjejnë përherë dëgjueshmëri te publiku pasi që tani I ka mësuar preferncat e fansave të tij.
Ai po ashtu ka shuëm këngë të bukura bashkë me motrën e tij Remzien.

Por, ndryshe prej tij e kunatës gruaja e Nexhatit merret krejt me diça tjetër.
Ajo është grimere dhe ka një sallon zbukurimi të vetin, gjë të cilën e kemi kuptuar nga storiet që kupton.
Mbase punën e saj kemi pas rastin ta shohime dhe te Remzia e Gëzimja./Kosovarja