Buzhala: Jam 100% i sigurtë se nëse shkojmë në zgjedhje Hoti do të fitojë 50% të votave


Gazetari dhe njohësi i cështjeve politike në vend, Berat Buzhala, përmes një shkrimi në F acebook ka thënë se është i lumtur se Kosova më në fund e ka një kryeministër, i cili nuk ka prapa vetës mi lítantë, fund am entalístë, që janë në gjen dje me qitë pu hkë për liderin e tyre. Ai thotë nëse shkojmë në zgjedhje jam i sigurtë që Avdullah Hoti do ti fitojë 50 përqindë votave. Ai shkruan se jo veç Kosova, por çdo shoqëri, ka nevojë për kr yeministër, e jo për të deleguar të Zotit në tokë.