Bytyqi: Albin Kurti kurrë nuk e ka mbështetur UÇK-në

Gazmend Bytyqi

Deputeti i PDK-së, Gazmend Bytyqi, ka reaguar ndaj deklaratave të Albin Kurtit, se po të ishte ai në pushtet, do t’i mbr onte veteranët e UÇK-së nga Specíalja.

Ai ka thënë se Kurti që ka refuzuar UÇK-në dhe luf tën nuk mund ta mbrojë atë. Bytyqi tha se Kurti ref uzoi ta kapë ar mën, ai sipas tij thoshte se nuk e preferon dhu nën.

Sipas Bytyqit, Albin Kurti po tenton që ta shfry tëzoj sítuatën e ballaafaqimit të padrejtë të UÇK-së me drejtësinë ndërkombëtare për përfitime politike, raporton Gazeta Blic.

Lexoni statusin e tij: